Når vedovnen kan styres med en App

– Opptenning
– Styring av spjel
– Co2 måler

– Tempraturmåler
– usb uttak
– innebygd vekt

– Fremtidens fyring-2016

Norvai er et produkt som er basert på en idé om å kombinere nåtidens teknologiske utvikling med den tradisjonelle norske vedfyrte ovnen. Ovnen er under utvikling og vi satser på å få den på markedet mot slutten av 2015.

Utviklingen innen boligteknologi er i rasende utvikling og vi ser at nytenkende produkter innen oppvarming av bolig kommer på markedet hvert eneste år. Vi som jobber med vedfyrt oppvarming ønsker også å være en del av denne utviklingen, og dette er bakrunn for idé, patent, prototype og et brennende ønske om å få denne type ovn på markedet.

Ovnen er norskprodusert og interessen er allerede stor i Skandinavia, Nederland og Belgia.

Selve ovnen

Ovenen er produsert i rustritt stål, og vårt samarbeid med Metaloterm Ontop gjør at vi kan benytte oss av de beste matrialene på markedet. Isoleringen på baksiden av ovnen er svært god noe som reduserer avstandskrav til brennbart material i forhold til vanlige ovner og peiser.

Ovnen kan bygges i flere høyder og størrelser, og på sikt vil vi også ha peisinnsatser med denne teknologien.

Vi kan levere ovnen i nøyaktig hvilken farge som helst. Det eneste vi trenger er en fargekode, ellers er vi selvfølgelig behjelpelige med tips og råd.

Styring av spjel

Med et enkelt tastetrykk kan man styre spjelet, luftinntaket, til ovnen. Dette er en av de funksjonene som vi har stor tro på at forbrukerne vil sette pris på.

Opptenning

Vi er opptatt av sikkerhet, og ovnen har derfor en sikkerhetslås på døren, dvs at opptenning er umulig uten at døren er lukket skikkelig.

Opptenningen foregår ved at en liten gasstank, plassert trygt under ovnen, blir tatt i bruk.

Appstyrt hverdag.

Ovnen kan styres med en App, via mobiltelefon eller tablet. Det er også mulighet for fjernkontroll om dette er ønskelig. Ovnen fungerer selvsagt akkurat som en vanlig ovn om man ikke bruker app eller fjernkontroll.

Tempratur, CO2-måling og vekt

Via appen ser man tempraturen som er inne i ovnen, vekten på veden som er i brennkammeret, og hvor rent ovnen brenner. Dette gjør vi for fortsette utviklingen av mer miljøvennlig vedfyring, og nå har også forbrukere mulighet til å påvirke dette.

Usb lader/ mobillader.

Ovnen vil produsere noe strøm, og vi har montert usb uttak slik at for eksempel mobilen kan lades på en hytte uten strøm.