Metaloterm

Nederlandsk produkt av høyeste kvalitet

Metaloterm er i dag en av de ledende leverandørene av pipesystemer både til privat og industri markedet. Alle produktene produseres i høyeste kvalitet Rustfritt stål både innvendig og utvendig. I sortimentet leveres flexirør, uisolerte rør til forskjellig bruk og Isolerte systemer tilpasset om det skal monteres i hus eller på et skip. AT systemet er systemet vi bruker i hus. Dette produktet er det minste og det beste produktet på markedet uten tvil. I tillegg til en fantastisk garanti på hele 30 år uansett om det oppstår pipebrann, er også produktene veldig lette i vekt , samt at de er utrolig enkle å montere . AT systemet kan leveres i innvendig diameter fra ø 130 til ø400.

 

Metaloterm har i over 50 år designet, produsert og distribuert sine produkter i hele europa under merkenavnet Metaloterm. Vi kan tilby over 3500 forskjellige rustfrie stålpipe systemer fra alt til en enebolig til olje og skipsindustrien. våre systemer kan brukes til Vedfyring, oljefyring , gass systemer, luftekanaler og industri eksos for å nevne noen. Vi kan med dette si at vi kan levere et system til uansett behov. Som ett av europas desidert mest professionelle merke, har vi et solid team av arbeidere som kan være med på planlegging , kalkulering og prosjektering. Vi utvikler også nye spesialdeler dersom vi ikke har en løsning fra før, og alt blir nøye testet og utprøvd før det forlater vår fabrikk. Vi bruker aldri ordet problemer men utfordring , for uansett utfordring dere har skal vi kunne løse det .

www.metaloterm.com

Vi holder til i Sandnes i Rogaland og er å treffe på både tlf og mail. Er du enten privatperson eller bedrift og har spørsmål til oss, ikke nøl – ta kontakt.