A.Caminetti

A.Caminetti

A.Caminetti startet sin virksomhet for 25 år siden i en liten garasje i Albania. Det er nå 3 dje generasjon i familien som vil satse mer ut i andre markeder enn sitt eget land. I dag styres alt av far i huset. Sønnene har tatt utdanning innen markedsføring, og ingeniør for å videreutvikle sine produkter. I dag består bedriften av 25 ansatte og med et produksjonslokale på ca 800 m2 og utvidelse på gang med nye 600 m2. Alt av konstruksjon blir laget på fabrikken og kun enkelte ting som glass , pakninger og lager og skinnesystem kjøpes inn fra anerkjente produsenter i tyskland. Ambisjonsnivået er høyt og de vil i løpet av år 2017 utvide sin stab med 25 mann, og har planer om å bygge ny fabrikk på 6000m2 i løpet av noen år.

Produktene holder høy standard og god kvalitet sammen med et veldig tiltalende design . Det vil i løpet av året bli presentert nye produkter spesial laget for det europeiske markedet. Fabrikken er veldig fleksibel og tilbyr flere modeller. Har du en tanke om hvor stort ditt ildsted skal være ? ingen problem de lager det akkurat slik du vil bare du betaler godkjenningskostnadene. Vi er sikre på at A.Caminetti er et navn folk vil høre mer om i fremtiden. Våre første produkter vil mest sannsynlig være klar for salg medio 2018.

www.acaminetti.com

Vi holder til i Sandnes i Rogaland og er å treffe på både tlf og mail. Er du enten privatperson eller bedrift og har spørsmål til oss, ikke nøl – ta kontakt.